Slišali ste vse finalne pesmi, ki se potegujejo za zmago na Slovenski noti 2021, sedaj pa je čas, da finaliste in finaliste letošnje edicije spoznate še osebno – v posebnih video intervjujih.

Finalistke in finaliste Slovenske note 2021 smo posedli pred kamere … naredili eno konkretno “raziskavo” o njih … jim postavili vprašanja … in posneli video intervjuje z njimi! In sedaj je čas, da te intervjuje vidite še vi! Vse intervjuje s finalisti in finalistkami Slovenske note 2021 si lahko ogledate na našem YouTube kanalu. Slišali ste njihove pesmi in sedaj je čas, da jih spoznate še osebno!

Preko video intervjujev želimo, da začutite zgodbo vsake finalistke oziroma finalista. Pri ekipi Slovenske note se zavedamo, da je pri podajanju glasbe publiki pomembna tudi zgodba vsakega izvajalca oziroma izvajalke. Zato smo v posebnih video intervjujih želeli osvetliti zgodbe vseh izbrank in izbrancev na letošnji glasbeni pravljici. Kdo so finalistke in finalisti? Spoznajte jih osebno v spodnjih video intervjujih!

#1 LANA ŠKOF

#2 PRIMOŽ VIDOVIČ

#3 KATJA KOS

#4 DENIS KATANČIČ

#5 PIA KATARINA KREMŽAR

#6 INA OLUP

#7 KIKI

#8 NELI JEROT

#9 TINKARA JANČAR VRHOVNIK