Slovenska nota 2020 se zaključuje. In kaj se pripravlja za Slovensko noto 2021?

Nota 2020 se je pod sloganom Najdi svoj izraz zaključila in upamo, da vam je slogan dal misliti in vam bil v navdih. Predvsem pa nas veseli, da ste mnogi pričeli pisati svoje pesmi. Kot smo napovedali februarja, ko se je letošnja Nota začela, je bil to osnovni cilj. In veseli smo, ko na Instagramu na Story-jih ustvarjalnih posameznic in posameznikov vidimo, kako ustvarjate, pišete, se razvijate …

Še posebej pa nas veseli, ko vidimo, da marsikateri od prijavljenih na avdiciji, ki vam letošnje leto ni uspelo priti med deset finalistk, pišete svoje pesmi. Prav tako marsikatera letošnja finalistka obljublja svoje bodoče pesmi v prihodnje, katere bomo zagotovo še delili. In to je važno! Letošnja Nota je tako dosegla svoj namen. In veseli smo, da ste nam pri tem pomagali. Letošnje leto je zgolj podlaga za leto 2021. Letošnji slogan nas je zgolj pripravil na to, kar sledi.

Slovenska nota 2021 je v nastajanju.

Prihodnje leto, leta 2021, bo posebna Nota. Pripravljamo veliko sprememb. In kolesje Slovenske note 2021 se bo vrtelo v drugačno smer, kakor smo vas navadili do sedaj. Kmalu bostve izvedeli. Zato apeliramo, da pišite svoje pesmi, iščite kontakte studiev, producentk in producentov, pesnic in pesnikov, grafičnih oblikovalk in oblikovalcev, snemalnih ekip, … In začnite svoj izraz tudi udejanjati. Namreč Nota 2020 nas je naučila, da četudi imaš izraz, potrebuješ pogum, da ga pokažeš. Voljo, da ga ustvariš. In mrežo ljudi, da ga realiziraš. Zato bodite celotno jesen ustvarjalni! Ekipa Note 2021 vas pozorno spremlja. In se javimo kmalu.

Do takrat pa vas bomo razveseljevali z letošnjo Noto 2020 in veliko vsebinami, ki še prihajajo. Za slovensko glasbo! Za slovenske ustvarjalke in ustvarjalce!

Bodite ustvarjalne in ustvarjalni! Slovenska nota 2021 čaka na vas. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja