Prisluhnite izseku pesmi Larise Leva!

Samo še trije dnevi nas ločijo do izida prve pesmi Larise Leva, zmagovalke Slovenske note 2020. In sedaj lahko prisluhnete prvim nekaj sekundam pesmi, ki izide ta petek, 18. decembra!

Larisa Leva že pridno ogreva ozračje, ko bo izdala svojo prvo slovensko pesem, ki jo je dobila za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik. Pesem je posneta in pripravljena, da gre med ljudi. In kako pesem zveni? Prisluhnite 30 sekundam Larisine pesmi!

Naslova Larisa še ni izdala. Je pa v ta namen pripravila posebno nagradno igro, kjer je pozvala spremljevalke in spremljevalce naše glasbene pravljice, da uganejo pravilni naslov pesmi. Če uganete naslov Larisine pesmi, si lahko prislužite prikupno srajčko Slovenske note!

Kakšen bo naslov Larisine pesmi? Ugibajte in osvojite srajčko Slovenske note! Foto: oseben arhiv

Larisa je ponudila tri možnosti, med katerimi lahko izbirate: (a) Skupaj sva pesem, (b) Le en pogled ali (c) S tabo. Možnost sodelovanja imate do četrtka, 17. decembra 2020 do 20.00. Takrat bo Larisa izžrebala srečno nagrajenko oziroma nagrajenca, ki bo prejel za nagrado srajčko Slovenske note. Srajčka vas bo tako spominjala na letošnje glasbeno doživetje Slovenske note.

V nagradni igri lahko sodelujete tako na Instagramu (klikni tukaj) kot na Facebooku (klikni tukaj).

Sicer pa je Larisa te dni zavzela naša socialna omrežja. Pridobila je geslo do naših socialnih omrežjih in sedaj objavlja vsebine iz svojega življenja. Hitro pobrskajte po naših socialnih omrežjih, kjer lahko pokukate v delčke njenega življenja. Nekaj utrinkov je spodaj …

Larisa Leva za vas pripravlja še kup presenečenj. Foto: oseben arhiv

Larisa pripravlja ta teden še kup presenečenj za vas. Glavno pa seveda pride ta petek, 18. decembra, ko bo izdala svojo prvo pesem skupaj z videospotom, ki ga bo posnela ravno v teh dnevih. In ob kateri uri bo izdala pesem? Ob 18.12 uri! Zakaj? Larisa se je poigrala s številkami in se odločila, da bodo te številke njene: na 18. 12. bo ob 18.12 izdala svojo prvo pesem.

Prisluhnite pesmi na naših socialnih omrežjih ta petek!

Kdo je Larisi napisal pesem? Kako se je imela na snemanju? Preverite spodaj!