Larisa Leva, zmagovalka Slovenske note 2020, za vas pripravlja poseben spletni koncert to nedeljo, 31. januarja ob 20.00 na YouTube kanalu Slovenske note. In veste, zakaj je ta dan tako poseben?

Larisa Leva, ki je svojo pesem Le en pogled, katero jo je dobila za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik, predstavila 18. decembra 2020, bi morala na isti dan, ko je izdala pesem, imeti tudi samostojni akustični koncert v Hrastniku – v mestu, kjer je leta 2020 pričela živeti svoje sanje. A koronakriza je imela zanjo drugačne plane – koncerta vse do današnjega dneva ni mogla izpeljati s publiko, kakor si je želela. Zato je pripravila poseben spletni koncert, na katerega vas toplo vabimo, da si ga ogledate.

Larisa pripravlja poseben spletni koncert na prav poseben dan. Foto: Slovenska nota

Spletni koncert Larise Leva bo tako luč sveta ugledal že ta vikend – v nedeljo, 31. januarja 2021 ob 20.00 zvečer na YouTube kanalu Slovenske note. Koncert bo akustičen, namreč na koncertu jo bo spremljal izjemen pianist Aljaž Šumej.

Lariso bo spremljal pianist Aljaž Šumej, koncert pa se bo izvedel iz Delavskega doma Hrastnik. Foto: Slovenska nota

Larisa si je za poseben spletni koncert izbrala prekrasen repertoar večinoma slovenskih pesmi in jih skupaj z Aljažem preoblekla v prekrasno akustično klavirsko izvedbo. Pesmi bo zapela iz Delavskega doma Hrastnik, kjer je pred nekaj meseci slavila svojo zmago. Sredi prazne dvorane bodo odmevali Larisin vokal, klavir in slovenska glasba. Koncert bo trajal dobro uro, brezplačno pa si ga boste lahko ogledali to nedeljo zvečer.

Larisa bo koncert priredila v prazni dvorani, zato upa, da vas bo čim več pred zasloni v vaših domovih. Foto: Slovenska nota

Datum 31. januar pa je za Lariso zelo poseben datum in ni naključje, da bo ravno na ta večer njen poseben spletni koncert predvajan na naših socialnih omrežjih. 31. januar je namreč rojstni dan Larise! Larisa bo to nedeljo dopolnila 14 let. Močno si je želela, da bi na ta dan lahko praznovala svojo zmago in izid svoje pesmi skupaj z vami v živo v dvorani, a vas zato vseeno vabi, da postanete njena najboljša virtualna družba to nedeljo.

Za Lariso je 31. januar, dan, ko se bo predvajal spletni koncert, poseben zato, ker ima ravno to nedeljo svoj rojstni dan. Foto: Slovenska nota

Larisa je za koncert zbrala misli: “Vse vas bom pogrešala v dvorani. Ne veste, koliko bi mi pomenilo, če bi se dobili skupaj in uživali ob slovenski glasbi. A vseeno te toplo vabim, da preživiš moj rojstni dan s pesmimi, ki jih bom zapela samo zate. Veš, kaj si želim letos za rojstni dan? Tebe! Tebe, da se mi pridružiš to nedeljo, 31. januarja ob osmih zvečer na YouTube-u. Boš moje najlepše darilo letos?”

Priprave na Larisin koncert so v polnem teku. Oglej si koncert to nedeljo ob osmih zvečer brezplačno na našem YouTube-u. Foto: Slovenska nota

Larisa tako ne skriva, da si vas želi videti v čim večjem številu to nedeljo ob osmih zvečer na njenem spletnem koncertu. Pripravlja veliko dobre slovenske glasbe, zato koncerta nikar ne zamudite. Tekom vikenda pa za vas pripravljamo kar nekaj presenečenj, zato redno spremljajte našo spletno stran.

Si boste ogledali Larisin koncert to nedeljo ob osmih zvečer na YouTube-u?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja