Pia Katarina Kremžar, zmagovalka Slovenske note 2021, se je podpisala pod založbo Menart Records in s tem začela svoje pevske sanje!

Pia Katarina Kremžar, najbolj sveža zmagovalka Slovenske note 2021, ki je prepričljivo zmagala na finalnem večeru tretjo septembrsko noč na odru Delavskega doma Hrastnik, se je podpisala pod založbo Menart Records. Pod založbo je izdala svojo finalno pesem Žal mi je, s katero je zmagala na Slovenski noti 2021. Pesem izide 15. oktobra 2021 ob 20.00 na vseh digitalnih platfformah; prav tako pa bo istega dneva Pia Katarina izdala videospot za pesem, ki ga je ustvarjala dolgo časa.

Pia Katarina Kremžar bo pod založbo Menart Records izdala svojo zmagovalno pesem ‘Žal mi je’. Foto: Foto Klančar/Slovenska nota

Podpis z založbo Pii Katarini omogoča promocijo njene zmagovalne pesmi v večjih medijih, pesem bo izdala na vseh večjih digitalnih platformah (Spotify, Amazon Music, Deezer, …), prav tako pa bo s pomočjo založbe dobila kar nekaj nastopov na televizijskih in radijskih oddajah. Ob podpisu z založbo pa Pia Katarina še dodaja: “Podpis z založbo mi veliko pomeni, saj komaj čakam, da začnem snemati nove pesmi in nove videospote, ki jih bom lahko z vami delila.” Njena pesem Žal mi je bo na vseh digitalnih platformah izšla 15. oktobra 2021 ob 20.00; prav tako pa bo ob tej uri izšel tudi njen čisto sveži videospot za omenjeno pesem.

Pia Katarina bo svojo zmagovalno pesem ‘Žal mi je’ izdala na vseh digitalnih platformah 15. oktobra 2021 ob 20.00. Foto: oseben arhiv

Videozgodba za njeno finalno pesem pa prihaja prav tako 15. oktobra 2021 ob 20.00. Videospot za pesem je Pia Katarina sicer posnela že pred samim finalnim večerom, do izida videospota pa je počakala nekaj časa zaradi njene zmage. Planirano je bilo, da bi videospot izdala en večer po finalnem večeru, a ko je zmagala, je sedaj počakala še nekaj dni, da videospot doživi veliko premiero. Pia Katarina je videozgodbo za svojo pesem oblikovala sama, kaj točno pa bo z videospotom sporočila, pa izvemo v prihodnjih dnevih. Spodaj si lahko ogledate napovednik za videospot in nekaj fotoutrinkov s snemanja njenega videospota. Med čakanjem do izida videospota pa lahko prisluhnete njeni finalni izvedbi njene finalne pesmi na odru Delavskega doma Hrastnik, jo še enkrat pobližje spoznate v videointervjuju in si ogledate pogovor z njo.

Pia Katarina in videospot za pesem ‘Žal mi je’
Pia Katarina in videospot za pesem ‘Žal mi je’
Pia Katarina in videospot za pesem ‘Žal mi je’
Pia Katarina in videospot za pesem ‘Žal mi je’

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja