Larisa Leva, zmagovalka Slovenske note 2020, je posnela svojo slovensko pesem. Kako se je Larisa imela na snemanju? Kdaj boste lahko slišali pesem? In kaj o pesmi razkriva Larisa?

Larisa Leva, zmagovalka 4. edicije tekmovanja Slovenska nota, je ta vikend posnela svojo prvo slovensko pesem. Zaradi njene prepričljive zmage na Slovenski noti 2020, ko je na začetku letošnjega septembra slavila s konfeti sredi Delavskega doma Hrastnik, je prejela od Mladinskega centra Hrastnik, glavnega organizatorja prireditve, možnost posneti svojo prvo slovensko pesem.

MCH ji je ponudil sodelovanje z uveljavljenim producentom slovenske glasbe, Alexom Volaskom. Z Alexom sta pesem resda dodobra ustvarjala praktično celotno jesen – od septembra in vse do današnjega dneva. Konec novembra 2020 pa je tako napočil čas, ko se je Larisa podala v studio k Alexu in posnela svojo slovensko pesem, ki jo je dobila za nagrado za svojo zmago.

Producent Larisine prve pesmi je Alex Volasko. Foto: oseben arhiv

Larisa, posnela si svojo prvo slovensko pesem, ki si jo dobila za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik. Kakšni občutki te vse prelivajo?

Uresničila se mi je moja velika želja in počutim se fenomenalno in srečno. Res sem hvaležna MCH-ju, da so mi omogočili izdajo te pesmi.

O pesmi še ne smemo povedati preveč, ampak zaupaj nam nekaj besed o njej. Kakšna bo tematika?

Pesem govori o ljubezni in menim, da se bo marsikdo našel v njej.

Si pesem napisala sama ali ti je pri temu pomagal Alex Volasko, producent tvoje pesmi?

Pri pesmi mi je pomagal Alex Volasko, na podlagi mojih predlogov in smernic.

Kako je bilo pri Alexu na snemalni dan?

Čudovito. Sprva sem imela kar veliko treme, saj nisem vedela, kako samo snemanje poteka, a sem se kar hitro sprostila in na koncu odpela, kot sem si zadala. Sama sem zelo vesela in zadovoljna.

Larisa je imela pred snemanjem nekaj treme, katere pa se je med snemanjem uspešno znebila. Foto: oseben arhiv

Pred izdajo njene pesmi nas loči še nekaj tednov, a čakanja ne bo veliko. Namreč Larisino pesem lahko pričakujete še konec letošnjega leta. Razkrivamo uraden datum premiere Larisine pesmi: Larisina pesem izide 18. decembra 2020. Vljudno vabljeni, da Larisini pesmi prisluhnete!

Larisina pesem bo izšla 18. decembra 2020. Foto: Slovenska nota

Larisa, sedaj minevata že slaba dva meseca od tvoje zmage. Kakšen imaš kaj spomin na tvoj zmagoslavni dan?

Spomini so res krasni, eden najlepših dni v mojem življenju. Še vedno se počutim, kot da bi se to zgodilo včeraj. Tega trenutka ne bom nikoli pozabila, je velik del mene, s tem sem tudi našla svoj pravi izraz.

Komu boš svojo pesem namenila? Koga, želiš, da se dotakne?

Pesem bi želela nameniti vsem, ki ne najdejo dovolj poguma. Želim povedati, da lahko s kanček poguma uresničijo svoje sanje, želje in si s tem polepšamo marsikateri trenutek v svojem življenju.

Kaj vam Larisa obljublja glede svoje prihajajoče pesmi?

Pred izdajo pesmi Larisa obljublja ogromno zabavnih vsebin na socialnih omrežjih Slovenske note, katerih res ne smete zamuditi. Spremljajte nas.


Do izida Larisine prve pesmi pa prisluhnite Larisi spodaj:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja