Larisa Leva podpisana pod založbo Menart Records Slovenija!

Larisi Leva, zmagovalki Slovenske note 2020, je uspel še en nov preboj. Podpisana je pod slovensko vodilno glasbeno založbo Menart Records Slovenija.

Da je Larisa Leva mladostnica, ki je že pri rosnih letih pričela s svojo pevsko kariero in s svojimi sanjami, že vemo vsi. A mladi Larisi je pri 14 letih uspel še en nov uspeh. In sicer je podpisala pogodbo s slovensko vodilno glasbeno založbo Menart Records Slovenija. S pesmijo Le en pogled, ki jo je dobila za nagrado od Mladinskega centra Hrastnik, je založbo prepričala in sedaj je ena od njihovih podpisnic ter izvajalk. O Larisi že pišejo na uradni spletni strani založbe.

Larisa je tako ena od redkih izjem, saj slovenske založbe redkokdaj podpišejo pogodbe z mladostniškimi pevkami in pevci, kar predstavlja svojevrsten uspeh na slovenskem glasbenem trgu za našo mlado zmagovalko. Založba Menart Records Slovenija Larisi tako za njeno pesem Le en pogled nudi radijsko, televizijsko in medijsko rotacijo pesmi. Med drugim so o Larisi te dni pisali na največjem medijskem portalu pri nas – 24ur.com in vas na tem mestu vabimo, da si prispevek tudi preberete (klikni tukaj).

Larisa je s 14 leti ena redkih slovenskih mladih pevk, ki so podpisane pod uveljavljeno slovensko glasbeno založbo. Foto: Tine Venko

Larisi pa založba nudi tudi možnost objave pesmi na vseh večjih t.i. ‘streaming’ platform. Pesem Le en pogled že lahko najdete na vseh večjih glasbenih platformah, kot so Apple Music, Deezer, Spotify, Napster in YouTubeMusic. Povezavo do vseh ‘streaming’ platform lahko najdete tukaj (klikni tukaj) in pesem Le en pogled poslušate ali jo kupite.

Larisino pesem ‘Le en pogled’ lahko najdete na vseh večjih streaming platformah v Sloveniji. Foto: Slovenska nota

Larisi ob novem uspehu čestitamo in ji želimo znotraj nove založbe še veliko glasbenih uspehov ter čim več medijskih uspešnih zgodb. Spodaj si še enkrat zavrtite Larisin videospot Le en pogled, ki ima že preko 5.000 ogledov, in uživajte ob Larisinem koncertu skupaj z Larisino novo brošurico.