Larisa Leva bo zavzela socialna omrežja Slovenske note!

Larisa Leva, zmagovalka Slovenske note 2020, bo med 11. in 19. decembrom zavzela socialna omrežja Slovenske note in se vam predstavila v novi luči.

Le še slaba dva tedna nas ločita do izdaje Larisine prve pesmi. Premiera pesmi se nam obeta 18. decembra 2020 ob 18.12 na naših socialnih omrežjih. Da bo čakanje do takrat krajše, vam naša zmagovalka pripravlja posebno presenečenje.

Larisa Leva napoveduje posebne dni v decembru. Foto: Slovenska nota

Larisa bo med 11. decembrom (petek) in 19. decembrom (sobota) zavzela socialna omrežja Slovenske note. Kaj to pomeni? Dobila bo naše geslo in objavljala cel teden v svojem imenu vsebine na naših socialnih omrežjih!

Larisa je že dobila poseben paket iz Mladinskega centra Hrastnik. Povezan je z vami. Kako? Izveste kmalu! Foto: oseben arhiv

V enem tednu vam bo Larisa pokazala, kako živi, kaj so njene skrivnosti, obeta se kar nekaj nagradnih iger, prav tako pa se vam bo javljala v živo, kjer jo boste lahko spoznali od blizu. Obeta se ogromno zanimivih vsebin, v katerih boste še pobližje spoznali našo in vašo Lariso.

Larisa pripravlja kup presenečenj. Foto: Slovenska nota

Kako Larisa živi, kaj ima rada, kaj počne v prostem času, kako izgleda življenje 13-letnice, ki je postala naša in vaša zmagovalka, ki bo čez nekaj dni izdala svojo prvo slovensko pesem? Vse to izveste v tednu med 11. in 19. decembrom. Ne zamudite!

To je Larisin izraz. Si ga želite spoznati od blizu? Vabljeni na naša socialna omrežja!