Bliža se javna predstavitev finalistk in finalistov Slovenske note 2021 ter s tem premiera vseh desetih finalnih pesmi letošnje glasbene pravljice.

Slovenska nota 2021 se je uradno začela. Pred nekaj dnevi smo razglasili imena finalistk in finalistov letošnje glasbene edicije tega tekmovanja. Na letošnjem tekmovanju se bodo za zmago tako potegovali Matic Dokler, Tinkara Jančar Vrhovnik, Neli Jerot, Denis Katančič, Kiki, Katja Kos, Pia Katarina Kremžar, Ina Olup, Lana Škof in Primož Vidovič. A ta petek, 11. junija 2021, gre zares.

Bliža se Slovenska nKmalu slišite finalne pesmi Slovenske note 2021!ota 2021! Foto: Slovenska nota

Ta petek, 11. junija 2021 se nam ob 20.00 obeta javna predstavitev finalistk in finalistov Slovenske note 2021. Kaj to pomeni? To pomeni, da za vas pripravljamo dogodek, ko si boste lahko ta petek zvečer ogledali poseben dogodek, ki bo za vas predvajan v živo iz Delavskega doma Hrastnik. Na tem odru se vam bodo predstavili finalistke in finalisti letošnje edicije čedalje bolj priljubljenega tekmovanja v Sloveniji ter vam premierno zapeli svoje finalne pesmi, ki so jih le za vas pripravljali dolgo časa. Vsi finalisti in finalistke pa bodo na večeru tudi žrebali svoje zaporedne številke, pod katerimi se bodo predstavili na finalnem večeru, 18. septembra 2021. Dogodek si lahko ta petek ogledate v živo na YouTube kanalu Slovenske note brezplačno. Večer bosta vodila Nejc Ašič in Sara Praznik, več o tem, kaj sta povedala glede večera, pa si lahko preberete tukaj. Vabljeni v našo družbo!

ORGANIZATORJI IN PARTNERJI DOGODKA: Mladinski center Hrastnik | KRC Hrastnik | EUROPE DIRECT Zasavje | Dorjan d.o.o. | Elstik d.o.o. | Menart Records Slovenija | VisitHrastnik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja