Končno vam lahko razkrijemo datum javne razglasitve finalistk in finalistov Slovenske note 2021. 31. maja izveste za njihova imena, 11. junija pa slišite njihove pesmi.

Finalistke in finalisti Slovenske note 2021 so že izbrani. Prav tako so se med seboj že spoznali. In sedaj je čas, da jih spoznate še vi. Njihova imena izveste 31. maja 2021 ob 12.00 na naši spletni strani, ko bomo objavili tudi povezave do njihovih socialnih omrežjih. A na pesmi bo potrebno nato še malce počakati. Javna razglasitev Slovenske note 2021 se nam namreč obeta 11. junija 2021 ob 20.00 v živo iz Delavskega doma Hrastnik na YouTube kanalu Slovenske note. Na tem posebnem dogodku boste vse pesmi Slovenske note 2021 prvič slišali v živo, prav tako pa boste finalistke in finaliste prvič spoznali v živo. Na isti večer, 11. junija 2021 ob 21.45 pa bodo vse pesmi premierno objavljene na uradnem YouTube kanalu Slovenske note.

Foto: Slovenska nota

Na Slovenski noti 2021 se bo predstavilo 10 finalistk oz. finalistov. Štirje (4) so bili izbrani interno s strani organizacijske ekipe pod okriljem KRC Hrastnik, šest (6) pa jih je izbrala 4-članska izborna strokovna komisija. Več o samem izboru si lahko prebete na tej spletni strani (klikni tukaj). Finalistke in finalisti se bodo predstavili s svojimi izvirnimi in neslišanimi slovenskimi pesmimi, zmagovalna pesem Slovenske note 2021 pa bo postala najboljša pesem leta na trgu neuveljavljenih pevk in pevcev ter bo podpisana pod založbo Menart Records. Še kmalu in izmed desetih finalnih pesmi boste začutili svojo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja