Denis Trap ne počiva. Tokrat vas vabi na njegov spletni koncert, ki ga bo priredil na predvečer mednarodnega dneva žensk. Kaj Denis pravi o koncertu in kaj je bil njegov navdih, da koncert organizira v lastni režiji? Izveste v tem prispevku …

Denis Trap, vsem znan kot zmagovalec Slovenske note 2019 in kot izvajalec dveh njegovih mladostniških hitov – pesem Noč in dan ter pesem100 – v koronskih časih ne počiva. Letos prireja čisto nov in svež projekt. Napoveduje namreč poseben spletni koncert na predvečer mednarodnega dneva žensk, ki se bo torej odvil 7. marca 2021 ob 20.00 na njegovih socialnih omrežjih.

Koncert si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Denis obljublja večer, poln glasbe, kjer pa se mu bosta pridružili tudi dve posebni gostji. S koncertom se želi pokloniti ženskam in s tem praznovati praznik žensk. “Večer bo zagotovo nekaj posebnega, nekako želim spomniti ženske njihove veličine in moči, ki jo imajo, če to le želijo in si upajo pokazati, kar iskreno danes v ‘moškem’ svetu potrebujemo. Hkrati pa želim večer nameniti zahvali vsem ženskam, ki so bile kakorkoli del mojega življenja. V pripravi na ta koncert sem se miselno povezal s čisto vsako od njih in se spomnil najlepših skupnih trenutkov,” strne svoje občutke in navdih za organizacijo koncerta Denis. 

Na Denisovem koncertu se mu bo ta petek pridružila tudi sveža zagovalka Slovenske note – Larisa Leva. Foto: Slovenska nota

Denisov koncert boste lahko spremljali na njegovem YouTube kanalu (klik tukaj) in na njegovem Facebook kanalu (klik tukaj). Vabimo vas tudi, da si preberete zelo oseben intervju, ki ga je podal za našo spletno stran (klik tukaj).


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja