V petek, 19. februarja 2021 ob 20.00 bodo na spletni strani www.slovenskanota.si objavljena Pravila Slovenske note 2021. Obetajo se spremembe!

Slovenske note 2020 je uradno konec. In čas je, da se v letu 2021 prične nova glasbena pravljica. Z velikim veseljem sporočamo, da bodo ta petek, 19. februarja 2021 ob 20.00 na naši spletni strani objavljena Pravila glasbenega tekmovanja Slovenske note 2021.

19. februarja 2021 bodo objavljena Pravila glasbenega tekmovanja Slovenske note 2021. Foto: Slovenska nota

V Pravilih boste lahko prebrali, kaj iščemo letošnje leto. Kot smo napovedovali v novembru, se nam obeta precej sprememb, a kaj več izveste ta petek ob 20.00. Prav tako bodo vzporedno s Pravili objavljeni vsi uradni datumi Slovenske note 2021. Tako boste lahko izvedeli, kdaj se odprejo prijave, kdaj bomo lahko spoznali letošnje finaliste in kdaj se nam obeta finalni večer.

19. februarja izvemo tudi vse uradne datume Slovenske note 2021. Foto: Simon Tanšek

Na isti dan bo razglašena tudi uradna grafična podoba Slovenske note 2021. Posledično bo skupaj z grafično podobo ta petek razglašen tudi uradni slogan Slovenske note 2021. Prva Nota je potekala brez slogana, leta 2018 je bil slogan #SkupajSmoEno, leta 2019 #BarvitoŽivimoSanje, lansko leto pa je Nota potekala pod geslom #NajdiSvojIzraz. Slogan Slovenske note predstavlja unikatno sporočilo vsakoletne edicije, torej je neko globalno sporočilo, ki ga želi organizacijska ekipa skozi niz dogodkov in aktivnosti predati publiki – vsak slogan pa je tesno povezan s slovensko glasbo.

Razvoj grafične podobe Slovenske note. Ta petek bo razglašena grafična podoba 5. edicije. Foto: Slovenska nota

Poleg novega slogana in nove grafične podobe pa bomo seveda ta petek ob 20.00 priča tudi novemu logotipu Slovenske note. Za zdaj lahko razkrijemo le to, da logotip ostaja isti v obliki – nota v obliki srca – le barve bodo prilagojene letošnjemu sloganu. Logotip tako predstavlja preprosto sporočilo: ljubezen do (slovenske) glasbe. Nota kot tekmovanje spodbuja, da pričnemo do slovenske glasbe gojiti bolj spoštljiv in ljubeč odnos ter da jo pomagamo soustvarjati. Zatorej simbolika srca kot simbol ljubezni.

Razvoj logotipa. Logotip za leto 2021 bo razglašen ta petek, 19. februarja. Foto: Slovenska nota

Spremljajte naša socialna omrežja ta petek, 19. februarja ob 20.00. In skočite v novo glasbeno pravljico v letu 2021 skupaj z nami!


Glavni organizator Slovenske note 2021 je Mladinski center Hrastnik, ki deluje v sklopu Javnega zavoda za kulturo, šport, mladino in turizem KRC Hrastnik.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja