Zelo kmalu objavimo datum javne razglasitve finalistk in finalistov Slovenske note 2021 – dan, ko boste premierno slišali finalne pesmi letošnje glasbene pravljice.

Slovenska nota 2021 se bo zelo kmalu pričela. Zelo kmalu bo na naši spletni strani objavljen datum javne razglastive, ko boste vse finalistke in finaliste letošnje glasbene pravljice spoznali prvič v živo. Na posebnem dogodku, ki ga bomo priredili le za vas na našem YouTube kanalu, bodo vse finaliste in finalisti letošnje že kar pete, tradicionalne edicije zapeli svoje finalne pesmi v živo in izžrebali zaporedne številke za finalni večer. Uradni napovednik za letošnjo tradicionalno Noto si lahko ogledate spodaj.

Datum javne razglasitve bo kaj kmalu objavljen na naši spletni strani. Kot veste, se je na Slovensko noto 2021 uvrstilo 10 finalistk oz. finalistov. Vsak finalist oz. finalistka se bo na Noti 2021 predstavil s svojo lastno, izvirno in neslišano slovensko pesmijo. Šest finalnih pesmi je izbrala posebna štiri članska izborna strokovna komisija, štiri finalne pesmi pa so bile k tekmovanju povabljene interno s strani organizacijske ekipe tekmovanja. Vseh deset finalnih pesmi je seveda od tega trenutka dalje enakopravnih in se vsi enakopravno potegujejo za zmago. Več o Pravilih letošnje Notine edicije si lahko preberete na sledeči spletni strani.

Utrinek javne razglasitve finalistk Slovenske note 2020. Foto: Slovenska nota

Spodaj si lahko ogledate javno razglasitev finalistov Slovenske note iz leta 2018 in 2020 – spremljajte našo spletno stran in bodite med prvimi, ko boste izvedeli datum javne razglasitve letošnjih finalnih pesmi. Začutite svojo pesem in izberite najboljšo slovensko pesem na trgu slovenskih neuveljavljenih pevk in pevcev!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja