Premiera uradne himne Slovenske note 2020 je tu! Prisluhnite ji lahko na spodnji povezavi.

Avtor melodije in aranžmaja: Timotej Jerman

Avtor besedila: Nejc Ašič

Vokal: Agnes Kumlanc

Pesem Najdi svoj izraz je uradna himna Slovenske note 2020, ki prav tako poteka pod sloganom #najdisvojizraz. Slogan vse finaliste oz. finalistke spodbuja, da se vprašajo, kdo so v resnici, da so iskreni sami do sebe, in da to iskrenost vpletejo v svojo podobo pevca oz. pevke. Slovenska glasba namreč potrebuje več avtentičnih, izraznih in pogumnih pevcev ter pevk, ki so iskreni sami do sebe. Slovenska nota 2020 bo zato spodbudila mlade pevke in pevce skupaj s himno ter sloganom, da že na začetku svoje pevke poti skušajo najti svojo pravo ‘resnico’ in svojo pravo osebnost. Tako bodo vsi prijavljeni in finalisti odkrivali sami sebe, odgovarjali na vprašanja ‘Kdo sem jaz?’ ter s tem postali konkurenčnejši slovenski mladi pevci in pevke.

Spodaj si oglejte izjave avtorjev in avtorice himne Njadi svoj izraz: kaj jim je pomenilo ustvariti himno in kaj sporočajo vsem, ki ji bodo prisluhnili?

Vabljeni ste, da himno delite med svoje prijatelje in prijateljice na Facebooku, Instagramu ali TikToku. Vam je všeč? Sporočite nam spodaj v komentarjih!

Naj živi slovenska glasba. Innaj živi Slovenska nota. Slovenska nota 2020!

#slonota2020 #najdisvojizraz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *